Dağ yöresinin en büyük camisinde çalışmalar hız kazandı

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, dağ yöresinin en büyük camisi olan 5 katlı Büyükorhan Merkez Camii inşaatının 2015 yılında bitirilerek ibadete açılacağını söyledi.

Dağ yöresinin en büyük camisinde çalışmalar hız kazandı

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, yetersiz kaldığı için 2,5 yıl önce yıkılarak yenisinin yapımına başlanan Büyükorhan Merkez Camii’nin inşaatının hız kazandığını belirtti.

Büyükorhan’ın nüfusu olan 3 bin kişi kapasiteye sahip olan caminin 5 katlı olduğunu hatırlatan Başkan Taş, “Camimizin inşaatı Büyükorhan Camii Yaşatma Derneği tarafından yaptırılıyor. Hayırseverlerin desteğiyle yapılan camimiz 5 katlı ve 3 bin kişi kapasiteli olacak. İlçemizde kış şartları ağır olduğu için özellikle Cuma namazlarında vatandaşlarımız dışarıda namaz kılmak zorunda kalmayacak” dedi.

Büyükorhan Merkez Camii inşaatının bu yıl tamamlanmasının hedeflendiğini kaydeden Hasan Taş, 2015 yılında inşaatın bitirilerek ibadete açılacağını müjdeledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X