Dağ’ın umutlarına deneme sınavı

Bursa’nın dağ ilçeleri Orhaneli, Keles, Büyükorhan ve Harmancık’taki liselerde okuyan yaklaşık 200 son sınıf öğrencisi üniversite deneme sınavına girdi.

Dağ’ın umutlarına deneme sınavı

Dağ ilçelerdeki Çok Programlı, Anadolu ve İmam-Hatip liselerinin son sınıflarında okuyan öğrenciler Dağ-Der, il ve ilçe illi eğitim müdürlükleri ile okul müdürlüklerinin organizasyonuyla Bursa’da üniversite deneme sınavına alındı.

Öğrenciler, sınavlarının ardından Dağ-Der Nilüfer Şubesi’ni ziyaret etti. Öğrencileri burada Şube Başkanı Orhan Öztürk ve Şube Başkanı Yardımcısı Alper Yaldız ağırladı. Dağ-Der Nilüfer Şube Başkanı Orhan Öztürk, öğrencilere ve rehber öğretmenlere Bursa’da yapacakları tüm etkinlikleri için kapılarının açık olduğunu belirterek, ziyaretleri için kendilerine teşekkür etti.

Dağ yöresinin kendilerinden çok şeyler beklediğini ifade eden Öztürk, “Sizler Dağ yöresinin geleceğisiniz. Okuyup bir yerlere geldiğinizde yörenize ve hemşehrilerinize en iyi hizmeti yapacağınızdan şüphemiz yok.

Yolunuz açık olsun, hayat boyu başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretin sonunda şube yönetimi tarafından öğrencilere üniversite hazırlık ve test kitapları hediye edildi. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X