‘Dağyenice’nin genişlemesi gerekiyor’

‘Başkan Burada’ karavanıyla Dağyenice Mahallesi’ne giden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbay, Mahalle Muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, sorunları yerinde inceleyip, talep ve önerileri dinledi.

‘Dağyenice’nin genişlemesi gerekiyor’

Muhtar Rıdvan Burhan ile karavanda görüşen Başkan Bozbey, mahalle hakkında detaylı bilgi aldı.
Doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Dağyenice’nin şehrin gürültüsünden ve stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası ve yaşam alanı haline geldiğine dikkat çeken Bozbey, olan göçle birlikte, mevcut yerleşik alanın yetersiz kaldığını ifade etti.

Belediye olarak gerekenleri yapmaya özen gösterdiklerinin altını çizen Bozbey, “Altyapı önemli ölçüde tamamlandı. Dağyenice’nin imar açısından yerleşik alanının biraz genişlemesi gerekiyor. Dağyenice’de, daha önce bölgeyi terk eden köylülerimiz, artık geriye dönmeye başladı.

Diğer bir yandan kentten buraya gelen vatandaşlarımız da var. Bu geri dönüşlerin getireceği nüfus yükü de olacak. Bu yüzden mahallemizin, yerleşik alanını genişletirsek, bu sorunu da önemli bir ölçüde gidermiş olacağız” dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X