‘Daha büyük işlere imza atacağız’

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Gaziantepliler Derneği’ni ziyaret ederek, yönetimdeki en büyük paydaşlarının STK’lar olduğunu söyledi.

‘Daha büyük işlere imza atacağız’

Dündar, “Hepimiz Bursa’da yaşıyoruz ve biliyoruz ki Bursa güçlü ise geldiğimiz memleketimiz de güçlüdür. Eğer biz burada zayıf düşersek, geldiğimiz yerler de zayıf düşer. Bursa üreten güçlü bir şehir. Alın terinin olduğu bir şehir. Bursa, Türkiye ekonomisine en çok katkı sağlayan ikinci şehir.  Bizler de, yaşadığımız bu kenti daha modern ve yaşanabilir bir hale getirmek için yoğun bir çaba harcıyoruz” dedi.

Kentin yeniden inşasında vatandaşların görüşünün kendileri için çok büyük önem taşıdığını vurgulayan Dündar, “STK’lar bizim için en büyük destekçimiz, en büyük paydaşımız. Klasik belediyecilik hizmetlerinin dışında kente değer katan çalışmalara imza atıyoruz. Ciddi projeler, iki dönemde ortaya çıkıyor. Projelerimizi yapabilmemiz için halkımızın onayı gerekiyor. İnşallah 31 Mart’tan sonra da vatandaşlarımızın desteği ile çok daha büyük ve başarılı işlere imza atacağız. Bunu da hep birlikte başaracağız” diye konuştu. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X