Daha iyisini yapabiliriz

Ligin ilk yarısında iyi şeyler yaptıklarını söyleyen Tofaş Başantrenörü Orhun Ene, “Önemli olan nasıl basketbol oynadığımızı ancak daha iyisini de yapabileceğimizi biliyoruz” dedi.

Daha iyisini yapabiliriz

RECAİ UYSAL

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ilkyarıyı 2. sırada tamamlayan Tofaş’ta Başantrenör Orhun Ene, “İlkyarıda iyi şeyler yaptık ama bunun daha iyisini yapabileceğimizi de görüyoruz. Önemli olan ikinci yarıda kırılma anlarında ayakta kalabilmek” dedi.

Tofaş Genel Menajeri Tolga Öngören, Başantrenör Orhun Ene ve Pazarlama ve İletişim Menajeri Efe Şekerci, Bursa’daki Tofaş Sosyal Tesisleri’nde basın mensuplarıyla buluştu.

Önemli olanın nasıl basketbol oynadıkları olduğunun altını çizen Ene, “İlkyarının 3’te 2’lik kısmanda iyi bir performans sergilediğimizi düşünüyorum. Sıralamadaki yerimiz de bunu gösteriyor. Ancak daha iyisini yapabileceğimizi de biliyoruz” diye konuştu.

TECRÜBE OLDU

Avrupa kupalarında oynamanın da kolay olmadığını bu sene gördüklerini ifade eden Ene, “Bizim için büyük bir tecrübe oldu. Daha önceki senelerde de hep bazı şeyleri tecrübe ettik ve 1 sezon sonra da onların üzerine koyarak daha iyi takım olma becerisini gösterdik o yüzden bizim için önemli bir tecrübe olduğunu düşünüyorum. Tabii bu kadar ucuna gelmişken üst tura çıkmak isterdik” dedi.

Tofaş Genel Menajeri Tolga Öngören ise Bursalı basketbolseverlerin maçlarına yoğun ilgi gösterdiklerini belirterek, “Taraftarımızın ilgisinden memnunuz çok güzel projelerimiz de var rakibi kazandığı zaman alkışlayan bir taraftar grubuna sahibiz. Bu Türkiye’ye örnek oluyor bundan dolayı da taraftar potansiyelinden mutluyuz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X