Daha modern ve daha güvenli! 17 Eylül’de hizmete giriyor…

Depreme güvenli olmadığı için Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılıp, baştan aşıya yenilenen Yıldırım’daki Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi, daha modern ve daha güvenli binalarıyla yeni eğitim dönemine hazırlanıyor.

Daha modern ve daha güvenli! 17 Eylül’de hizmete giriyor…

Büyükşehir Belediyesi, çalışmaları tamamlanma aşamasına getirirken, yarım asırdan fazla Bursa eğitimine hizmet veren Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi, yeni eğitim döneminde kapılarını açmaya hazırlanıyor.

“BURSA’YA DEĞER KATACAK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (BİHMED) Başkanı Kadir Oruç’la birlikte okulda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin, Bursa’nın eğitimine yeni yapılan okul binaları, tadilat-tamirat çalışmaları, bahçe düzenlemeleri ve spor salonlarıyla çok ciddi katkı ve güç verdiğini ifade eden Başkan Aktaş, Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin de 17 Eylül’de eğitim-öğretime açılacağını söyledi. 

Çalışmaların bir an önce tamamlanması için bir takım takviyeler yapacaklarını dile getiren Başkan Aktaş, “17 Eylül tarihinde sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde burada eğitim-öğretim hayatına başlamış olacağız. Emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak böyle bir eğitim kurumunun Bursa’ya kazandırılması noktasında desteğimiz için de ayrı bir mutluluk ve heyecan duyuyorum. Toplam 17 bin metrekare alanda inşa edilen Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde 52 derslik, spor salonu ve 104 yataklı yurt binası yer alacak. Okul, konferans salonu, kapalı otoparkı ve çevre düzenlemesi ile Bursa’ya değer katacak” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X