‘Damat Bayıldı’ cevabı olay oldu!

Oyuncu Onur Büyüktopçu, Instagram hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. Büyüktopçu, kendisine yöneltilen sorulara büyük bir içtenlikle yanıt verdi.

‘Damat Bayıldı’ cevabı olay oldu!

Kiralık Aşk adlı dizideki performansı ile beğeni kazanan ve sonrasında Yemekteyiz adlı programın sunuculuğunu üstlenen Onur Büyüktopçu, birkaç ay önce TV 8 ekranlarında yayınlanan programdan ayrılmış ve Damat Bayıldı adlı yeni bir programın sunuculuğuna başlamıştı. Ancak Onur Büyüktopçu’nun ekran macerası beklediğinden çok daha kısa sürdü ve yeni kanalındaki programı birkaç bölüm sonra final yaptı.
 

onur-1

Erken final sonrasında pek de ortalarda görünmeyen Onur Büyüktopçu, Instagram hesabı üzerinden takipçilerinden gelen sorulara yanıt verdi.
 

onur-2

Büyüktopçu pek çok soruya içtenlikle yanıt verirken TV 8’le sorunu olmadığını belirtti ve Damat Bayıldı projesinin neden erken final yaptığını esprili bir dille açıkladı. Büyüktopçu ‘neden erken final yaptı’ sorusuna ‘izlemediniz’ diyerek yanıt verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X