Darp edilen Sıla’dan günler sonra paylaşım!

Ünlü oyuncu Ahmet Kural’ın kendisini darp ettiğini iddia eden güzel şarkıcı Sıla, günler sonra ilk paylaşımını Ulu Önder Atatürk’ü anmak için yaptı.

Darp edilen Sıla’dan günler sonra paylaşım!

Geçtiğimiz günlerde avukatı ile Çağlayan Adliyesi’ne giderek oyuncu Ahmet Kural’dan şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olan ve hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı çıkarttıran şarkıcı Sıla, günler sonra ilk paylaşımını yaptı.
 

ahmet-kural-tarafindan-dovuldugunu-bED3

ATATÜRK’Ü ANDI

Başarılı şarkıcı günler sonra ilk paylaşımını 10 Kasım’da Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için paylaştım yaptı. Atatürk’le alakalı video paylaşan Sıla, “Saygıyla” notunu yazdı.

NE OLMUŞTU?

Ünlü şarkıcı Sıla, sevgilisi Ahmet Kural’ın kendisini dövdüğünü ve tehdit ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Kural’ın kendisini dakikalarca dövdüğünü ve ölümle tehdit ettiğini iddia eden Sıla, oyuncu için uzaklaştırma kararı aldırdı. Konu hakkında ifade veren Ahmet Kural ise hakkındaki iddiaları kabul etmedi. Savcılık, Sıla’nın darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olduğu Ahmet Kural hakkında “Kasten yaralama”, “Tehdit”, “Hakaret” suçlarından yürütülen soruşturma dosyasını, Uzlaştırma Bürosu’na gönderdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X