Dava yüzünden çocuk yapamıyorum!

Uyuşturucu ticareti yapmak suçuyla bir çok ünlü isimle birlikte yeniden yargılanan Gizem Karaca, mahkemede 7 yıldır süren dava nedeniyle çok yıprandığını ve gelecek kaygısıyla anne olmaya bile çekindiğini dile getirdi.

Dava yüzünden çocuk yapamıyorum!

KULLANDIM, TEMİN ETMEDİM

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın 4 yıl 2 ay, Cenk Eren’in ise 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı ‘uyuşturucu ticareti yapmak’ davası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’nde yeniden görülmeye başlandı. Çağatay Ulusoy ve Cenk Eren’in mazaret göstererek katılmadığı davada kendini savunan Gizem Karaca, 
‘Çalışma ortamında uyuşturucu maddeyle tanıştım ve arkadaş ortamında kullandım. Ancak ben uyuşturucu madde satın almadım ve kimseye de vermedim’ dedi. 

YEDİ YILDIR ÇOK YIPRANDIM

7 yıldır süren davanın kendisini çok yıprattığını dile getiren güzel oyuncu Gizem Karaca, mahkemeye adeta sitem etti. Karaca, ‘Bu olay yaşandığında ben daha 19 yaşındaydım. Geçen sene evlendim. Anne olmak ve gelecek ile ilgili planlar yapmak istiyorum. Ancak bu dava önümde bir engel olarak durmaktadır.  Karar verilirken bu hususların da dikkate alınmasını istiyorum’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X