Dedeler Mahallesi’ne çok amaçlı salon

Keles Belediyesi tarafından vatandaşların talebi doğrultusunda Dedeler Mahallesi’nde yaptırılan çok amaçlı salon hizmete girdi. Salonun açılışı törenle yapıldı.

Dedeler Mahallesi’ne çok amaçlı salon

Törene AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Bahadır, Adnan Türkyılmaz, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ferudun Tarım ve AK Parti Keles İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, “Dedeler Mahallemizde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda mühendis ve mimar arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz incelemeler sonucunda, burada yıkılmaya yüz tutmuş metruk bir okul binası vardı.

Ardından vatandaşın talebi doğrultusunda buraya daha modern çok amaçlı salon inşa ettik. Çevre düzenlemeleriyle beraber, güvenlik sitemleri de dahil olmak üzere geniş bir alanda yapılan çalışmalar, gayet güzel ve şık bir durumda. Binamızın içinde ise çok kullanışlı mutfak ve geniş bir salon bulunmakta” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten ise, kendisinin de Dedeler Mahallesi’nden olduğunu ifade ederek, bölgeye böyle bir salon kazandırılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X