Defne Samyeli’nden ayrılık sonrası ilk paylaşım!

Nisan ayında başlayan aşkları geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde sonlanan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz çiftinin ayrılığı, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Konu hakkında sessizliğini koruyan Samyeli’den ayrılık sonrası ilk paylaşım geldi.

Defne Samyeli’nden ayrılık sonrası ilk paylaşım!

Nisan ayından bu yana birlikte olan ve magazin dünyasının en gözde çiftlerinden kabul edilen Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın aşkı, sürpriz bir şekilde sona erdi.
 

cem-yilmaz-la-iliskisi-biten-defne-samyeli-nden-716168_725_5_b
 

Taraflar, ayrılık iddiaları hakkında sessizliğini korurken, sosyal medya hesaplarından birbirleriyle çekilmiş fotoğraflarını silmemeleri dikkat çekti.
 

cem-yilmaz-la-iliskisi-biten-defne-samyeli-nden-716168_2469_7_b

Söylentilere göre, ilk işi Levent’te, Cem Yılmaz’la kaldığı villadan ayrılmak olan Samyeli’den, ayrılık sonrası ilk paylaşım geldi.
 

cem-yilmaz-la-iliskisi-biten-defne-samyeli-nden-716168_3232_2_b

Etiler’de görüntülenen ve gazetecilerin ayrılıkla ilgili sorularına “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum” diyen Samyeli, Instagram’dan paylaştığı siyah saten askılı bluzuyla büyük beğeni topladı.

Konuşulanlara göre ayrılık nedeniyle epey üzgün olan Samyeli, ”Güzel İstanbul” notuyla bir de hikaye paylaştı.
 

cem-yilmaz-la-iliskisi-biten-defne-samyeli-nden-716168_6517_6_b

Magazin kulislerinde, 7 aydır birlikte olan ve aşklarını sürpriz bir şekilde noktalayan çiftin, kıskançlık nedeniyle ayrıldıkları iddia ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X