Değişim sürecek

Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Alinur Aktaş, ilk Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Aktaş, ilk Meclis toplantısında çalışma prensibi ve yönetim anlayışıyla ilgili bilgi verdi.

Değişim sürecek

SEYİT GÜNDOĞAN

Yeni yönetim anlayışı çerçevesinde, yaşanan değişimleri değerlendiren Aktaş, “Belediye başkanı değişimiyle beraber bazı değişikliklerin hem yönetsel anlamda hem de kural ve kaideler anlamında değişmesi kaçınılmaz bir gerçek. BURFAŞ ve BURULAŞ genel müdürlerimiz görevlerinden alındı. Nedenini açıklamak durumunda değilim. Kamuoyunun takdirindedir. Daha iyi ve daha seri isler yapabilmek için böyle hamleler yapıyoruz. Metal yorgunluk belirli süreden sonra belirli şeylerin kanıksanması ve sıradanlaşması bir gerçek. Başkan değişti, Ali kıran baş kesen bir anlayışıyla her şeyi tamamıyla değiştirme düşüncemiz yok. Dün itibariyle 3 genel sekreter yardımcımızdan müsaade istedik. Yeni Genel Sekreter Yardımcıları ile beraber yine bazı daire başkanlarımızın ve şube müdürlerimizin değişimi söz konusu. Önümüzdeki hafta BUSKİ ile alakalı bazı değişiklikler ve dönüşümler olmak zorunda. Bu işin içine bir heyecan ve bir aktivite katmak durumundayız. Emeklilik hakkı kazanmış arkadaşlarımızdan da anlayış bekliyorum” dedi. 

Öte yandan oturumda Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı kurulmasına karar verilirken, buradaki göreve Ahmet Bayhan getirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X