Delarge orucu bozdu!

En son 6. haftada Bursa’da oynanan Galatasaray maçında gol atan Kongolu oyuncunun suskunluğu, Beşiktaş karşılaşmasında sona erdi.  

Delarge orucu bozdu!

Bursapor’un etkili oyuncusu Dzon Delarge, Beşiktaş karşısında 131 gündür süren gol özlemine son verdi. 

Ligde en son golünü 6. hafta Bursa’da oynanan Galatasaray maçında atan Delarge, suskunluğuna yine taraftarları önünde sonlandırdı. Kongolü oyuncu attığı bu golle, şuana kadar 5 gole sahip olan Aziz Behich ve Bogdan Stancu’yu yakaladı. Tecrübeli golcü karşılaşmanın 72’nci dakikasında yerini Joshua John’a bıraktı. 

Keşke kazansaydık

Beşiktaş karşılaşmasında iyi bir futbol sergilediklerini ifade eden Delarge, ‘Bu maça çok iyi konsantre olduk. Takımda herkes elinden gelenin fazlasını yaptı. Bursaspor’a yakışır bir şekilde mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Haftalar sonra gol attım. Çok mutluyum. Beşiktaş karşılaşmasını kazansaydık bu mutluluğum daha da artacaktı. Kısmet değilmiş. Önümüzdeki haftalarda daha bu futbolumuzu oynarsak yükselişe geçeceğimizi düşünüyorum’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X