Demet Akalın beğenmediği hediyeyi o şarkıcıya verdi!

Ünlü popçu Demet Akalın’ın kendisine gelen bir hediyeyi uzun zamandır küs olduğu, yeni barıştığı arkadaşı Işın Karaca’ya verdiğini iddia edildi.

Demet Akalın beğenmediği hediyeyi o şarkıcıya verdi!

Laf Bende Kalmasın isimli magazin programında Demet Akalın’ın bir takipçisine armağan ettiği çizmeyi geri istemesi konusu yatırıldı. Hediye ettiği çizmenin satışa çıkarıldığını gören Akalın’ın sosyal medya hesabından bu durumu açıklayıp hediyeyi geri istemesi konusu tartışılırken program sunucularından Elif Güvendik, Akalın’la ilgili dikkat çekici bir haber paylaştı.

1761603_940x531.jpg
 

“IŞIN KARACA’YA KENDİSİNE GELEN HEDİYEYİ VERDİ”

Güvendik, Demet Akalın’ın bu yaptığı hareketin çok da doğru olmadığını söyleyerek gerçekten samimi olsaydı böyle bir çıkış yapmazdı çünkü kendisi bir başkasından gelen hediyeyi sadece paketini değiştirerek Işın Karaca’ya hediye etmiş bir insan şeklinde açıklamada bulundu.

Elif Güvendik sözlerine şöyle devam etti: “Hatta bunun ortaya çıkmasının ardından aralarında bir fatura tartışması da oldu. Akalın, Işın Karaca’ya hediyenin faturasını gönderebileceğini söyledi.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X