Demet Akalın’dan Sertab Erener’e jet yanıt

Ünlü sanatçı Sertab Erener, Bodrum Antik Tiyatro’da önceki akşam konser verdi. Sertab Erener 2,5 saatlik programında pop dünyasında polemik yaratacak sözlere imza attı.

Demet Akalın’dan Sertab Erener’e jet yanıt

Sertab Erener “Şimdiki şarkıların içi bomboş. Aralarında bazı kadın popçular var ki, insanlar daima kötü olsun istiyor. Şarkıları bu yönde. 1990’larda romantizm, şiirsellik, güzel duygular vardı” dedi.

‘Midem kaldırmıyor’

Sertab Erener’in 10 Ağustos’ta Çeşme’deki konserinde söylediği “Atarlı, giderli saçma sapan şarkı sözlerini midem kaldırmıyor” açıklaması da sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Takipçileri ”Sertab’ın kastettiği kişiler Demet Akalın ve Hande Yener olmalı” diye tahminde bulunmaya çalıştı. Demet Akalın canlı yayında yanıt verdi.

teve2’deki ‘2. Sayfa’ programına telefonla bağlanan Demet Akalın Sertab Erner’in sözlerine şöyle yanıt verdi: ”Benim için söylediğini düşünmüyorum. Benim için söylemiş olsa da o benim büyüğüm.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X