Demet Özdemir’in mayolu fotoğrafına beğeni yağdı

Güzel oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya hesabından siyah mayolu fotoğrafını paylaştı. Özdemir’in paylaşımı kısa sürede 650 bin beğeni alırken binlerce de yorum aldı.

Demet Özdemir’in mayolu fotoğrafına beğeni yağdı

Yaz aylarını yakın zaman sonra final yapacak olan Erkenci Kuş dizisinin setinde geçiren başrol oyuncusu Demet Özdemir, fırsat buldukça güneş ve denizin tadını çıkarıyor. Fit vücuduyla her daim dikkat çeken oyuncu, mayolu pozuyla da takipçilerinin beğenisi kazandı.

PLAJ ŞIKLIĞI GÖZ KAMAŞTIRDI

Erkenci Kuş dizisinde yakışıklı oyuncu Can Yaman’la olan performansından dolayı geniş bir hayran kitlesine ulaşan Demet Özdemir, dün sosyal medya hesabından siyah mayolu fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun mayosunun üzerine aldığı renkli şal, gözlük ve takılarla da şıklığından söz ettirdi.

DİZİSİ FİNAL YAPIYOR

Star TV’nin sevilen, yüksek izlenme oranları ile de dikkat çeken Erkenci Kuş dizisi, 51’inci bölümle final yapıyor. Dizinin yapımcılarından Faruk Turgut, geçtiğimiz gün Twitter hesabından açıklama yaparak dizinin final yapacağını doğrulamıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X