Demir adam Latovlevici

Galatasaray’da deyim yerindeyse itilip kakılan ve dışlanan Rumen futbolcu Bursaspor’da hayata döndü.

Demir adam Latovlevici

Aytemiz Alanyaspor maçının baş aktörlerinden biri olan tecrübeli oyuncu, 1 yıl 9 ay 12 gün sonra yeniden gol sevinci yaşadı ve isabetli bir transfer olduğu gösterdi. Soğuk kanlı tavırları 32 yaşındaki futbolcu ayağa kaldırdı. 

Aziz Behich’in Bursaspor’dan ayrılmasından sonra sol kanada kimin transfer edileceği oldukça merak ediliyordu. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın raporu doğrultusunda Iasmin Latovlevici ve Boluspor’dan Umut Meraş renklere bağlandı. Her iki futbolcunun da Aziz’in boşluğunu doldurup doldurmayacağı merak edilirken, korkulan olmadı. Gerek Latovlevici gerekse Umut gösterdikleri performansla yüreklere su serpti. 

KUCAK AÇTI

Tabii ki, Galatasaray’la sözleşmesini feshettikten sonra Bursaspor’a gelen Rumen futbolcu herkesi oldukça şaşırttı. Çünkü sarı kırmızılı kulüpte deyim yerindeyse itilip kakılan ve adeta dışlanan Latovletici, itibarsızlaştırılmıştı. Samet Hoca’nın kucak aştığı 32 yaşındaki oyuncu Bursaspor’da deyim yerindeyse adeta hayata döndü. Son Alanyaspor maçının baş aktörlerinden biri olan deneyimli krampon, attığı golün haricinde, Aytaç’ın golünde de ortayı yapan isim olmuştu. 

G.SARAY DÖNEMİ KÖTÜ AMA…

Soğuk kanlı tavırlarıyla dikkat çeken Latovlevici, 1 yıl 9 ay 12 gün sonra yeniden gol sevinci yaşadı ve isabetli bir transfer olduğu gösterdi. Bursaspor’dan yıllık 350 bin Euro alan tecrübeli kanat oyurcusunun performansından Teknik Direktör Samet Aybaba’da oldukça mennun. Tecrübeli teknik adam ‘Latovlevici’nin Galatasaray serüveni kötü olabilir ancak bu onun kötü futbolcu olduğuna anlamına gelmez. Ben kendisine güveniyorum. Şuana kadar da gayet iyi oynadı’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X