Demirel’e acı haber

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in kardeşi Hacı Ali Demirel, bu sabah erken saatlerde vefat etti.

Demirel’e acı haber

Güven Hastanesi’nde özel odada tedavi gören 9. Cumhurbaşkanı Demirel, bugün acı bir haberaldı.

Demirel’in kardeşi Hacı Ali Demirel’in, ileri yaşa bağlı rahatsızlıkları bulunuyordu. Hacı Ali Demirel’in Sabaha karşı evinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Milliyet’in aldığı bilgiye göre; Hacı Ali Demirel’in defin günü konusunda aile içinde bir karar alınacak. Hacı Ali Demirel’in Isparta İslamköy’deki aile mezarlığına defnedilmesi bekleniyor. Hacı Ali Demirel’in naaşının yarın Isparta’da cuma namazını müteakip İslamköy’deki mezarlığa defnedilmesinin planlandığı belirtildi. Ancak aile içinde henüz kesin bir karar alınmadı.

HEKİMLERİ İZİN VERMEDİ

Cumhurbaşkanı Demirel’in, Güven Hastanesi’ndeki solunum yollarına dayalı rahatsızlığı nedeniyle başlatılan tedavisi tamamlandı. Ancak hekimleri, Demirel’in ev ortamında diğer kişilerle teması olmamasını ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini istedikleri için 9. Cumhurbaşkanı Güven Hastanesi’nde özel bir odaya alındı. Demirel, acı haberi bugün hastanedeki özel odasında aldı. Hekimleri, bir kış gününde kalabalık arasında bulunacak olmasının sağlığı açısından ciddi ölçüde risk taşıması nedeniyle Demirel’in, kardeşinin cenaze törenine katılmasına izin vermedi.

YAHYA DEMİREL’İN BABASIYDI

Hacı Ali Demirel, geçmişte Ankara’daki ünlü Yükseliş Koleji’nin sahibi olarak anılıyordu. Hacı Ali Demirel’in oğlu Yahya Demirel, geçen yıl karaciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti. Yahya Demirel, 1975 yılında karıştığı hayali ihracat olayı ile olumsuz bir üne sahip olmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X