Demirtaşpaşa’da eğitim başlıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından sil baştan yenilenen Demirtaşpaşa İlkokulu’nda eğitim, 17 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Demirtaşpaşa’da eğitim başlıyor

Büyükşehir Belediyesi, sil baştan yenilenen Demirtaşpaşa İlkokulu’nu da yenilenen yüzüyle eğitime kazandırdı. Daha önce Zafer Okulları ve Elmasbahçeler Ortaokulu’nu sil baştan yenileyen Büyükşehir Belediyesi, 2018-2019 eğitim dönemine Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi ile birlikte Demirtaşpaşa İlkokulu’nu da yetiştirdi. Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 3 milyon liralık kamulaştırma ile okul çevresindeki 9 binayı kaldırırken, yapımını hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın’ın üstlendiği Demirtaşpaşa İlkokulu’nda yeni eğitim dönemi için son hazırlıklar tamamlanmak üzere.

Büyükşehir Belediyesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği yeniden yapılan okul binasında çalışmaların son aşamaya gelindiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İnşallah 17 Eylül’de eğitim-öğretim yılının başlamasıyla okul kapılarını açacak. Elbette ufak tefek eksiklikler olabilir. Yaklaşık 4 bin metrekare inşaat alanı bulunan okul, 3 kat şeklinde tasarlandı.

Okulda 2 anasınıfı ve 16 derslik ile spor salonu, kütüphane gibi birimler yer alıyor. Bir yandan çevre düzenlemesi de devam ediyor. İnşallah pırıl pırıl bir okul kazanmış olacağız. Mahallemizin sakinleri buradan istifade etmiş olacak. İnşallah geleceğin Türkiye’sini teşkil edecek gençlerimiz buralardan yetişecek” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X