Deniz Çakır, Oktay Kaynarca’yı sildi

Oyuncu Deniz Çakır, rol arkadaşı Oktay Kaynarca’yı takipten çıkardı.

Deniz Çakır, Oktay Kaynarca’yı sildi

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine veda eden Deniz Çakır için veda mesajı paylaşmıştı.

Özel yaşamı gerekçe gösterilerek ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisindeki rolüne son verilen Deniz Çakır, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak sevenlerine veda etmişti.

Yaptığı açıklamada, ‘Bu maceranın sonuna geldik. Emeğime saygı duyan, bu macerada yol arkadaşım olan herkese bin minnet… Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim.’ sözlerini kullandı.

“Yolun açık olsun”

Rol arkadaşı ve bir dönem sevgilisi olan Oktay Kaynarca, partnerinin ayrılmasının ardından sosyal medya üzerinden Çakır’a destek verdi. Ünlü oyuncu şu cümleleri kullandı: “Sevgili Deniz harika bir arkadaş, harika bir partner, harika bir oyuncu olarak kalacaksın hep benim için.. ‘Şimdilik’ yollarımız ayrılsa bile mutlaka tekrar buluşacağımız umuduyla… Yolun açık şansın çok olsun…”

Medyaradar’ın haberine göre bu satırlara kayıtsız kalan Deniz Çakır’ın, Oktay Kaynarcayı takipten çıkarması ise gözlerden kaçmadı. Bu durum ‘ikili arasında bir problem olabilir mi?’ sorularını akıllara getirdi. Deniz Çakır, sessizliğini korumaya devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X