Denizde özelleştirme

Mudanya ile İstanbul Sirkeci ve Büyükçekmece arasında sefer yapan BUDO’ya ait deniz otobüsleri ulaşımda önemli bir işlev üstleniyor.

Denizde özelleştirme

Yaklaşık bir saat 45 dakika süren seyahat süresi boyunca yolcularına güvenli ve konforlu bir yolculuk olanağı sağlayan BUDO, deniz otobüslerinde bulunan büfeleri kiralama kararı aldı.

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın bu kiralamaların koşullarını aktardığı bugünkü köşesinde ayrıca Balkan Türkleri Derneği’nin bir hassasiyet konusundaki çok önemli uyarısıyla, Jeoloji Mühendisleri Odası Kongresi ile ilgili gelişmelere yer verdi.

BUDO büfeleri artık müstecirin

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ndeki değişim ve dönüşüme bağlı olarak başlayan özelleştirme harekatına her geçen gün yeni halkalar ekleniyor.

BURFAŞ tarafından işletilen sosyal tesisleri bir bir kiralayan Büyükşehir Belediyesi, BURULAŞ’a bağlı BUDO gemilerindeki büfeleri de özel sektöre devretti.

Daha evvel BUDO’ya ait gemilerdeki büfeleri Büyükşehir Belediyesi’nin bir başka iktisadi işletmesi olan BESAŞ işletiyordu.

Yönetim değişikliği sonrası büfelerin BURULAŞ tarafından yapılan ihaleyle aylık 100 bin TL’ye İzzet Güldoğan adlı müstecire kiralandığı konuşuluyor.

İhsan Aydın’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X