Denizde sevişen çifti hastanede ayırdılar

İtalya’nın bir sahil kasabasında denizde sevişmeye başlayan çifti, hastanede birbirinden ayırdılar

Denizde sevişen çifti hastanede ayırdılar
Akıllara durgunluk veren olay İtalya’nın bir sahil kasabası olan Porto San Giorgio’da yaşandı. İtalyan İl Mattino gazetesinin haberine göre denizde sevişen çifti hastanede ayırabildiler.

Posta Gazetesi’nin haberine göre, geçtiğimiz günlerde yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti: Sıcak bir ekim günü kasabanın plajına gelen çift bir süre güneşlendi. Ardından denize girip serinlemek isteyen çift yakınlaşamaya başladılar. Denizde birlikte olmaya başlayan çiftin mutluluğu kısa sürdü. Erkeğin cinsel organı kadının cinsel organına sıkışıp kalınca çift büyük bir panik yaşadı.

 

Panik ve korkuyla sahile ulaşan çift yine sahildeki bir kadından yardım istedi. Kadın çifte havlu vererek sarınmalarını sağladı. sağlık ekiplerine haber verilmesinden sonra karı-koca hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, hamilelerin doğumunu kolaylaştırmak için kullandıkları bir iğneyle çifti ayırabildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X