‘Deniz’le ilgilenmiyoruz’

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, gözden çıkarılan tecrübeli futbolcunun şuan gündemlerinde olmadığını söyledi.

‘Deniz’le ilgilenmiyoruz’

OLAY SPOR’a konuşan Buz ‘Bursaspor’da sıkıntılar yaşadığı biliyoruz fakat öyle bir düşüncemiz yok’ dedi. Başkan Ali Ay ise Deniz’i bedelsiz olarak göndermeme kararı aldı. 

Devre arası transfer dönemi yaklaşırken, Bursaspor’dan gidecek isimlerin durumu merak ediliyor. Listenin başında yer alan Deniz Yılmaz’a Süper Lig’den birçok talip olduğu iddia edilirken, bu takımlardan biri olan Osmanlıspor’da Teknik Direktör İrfan Buz, OLAY SPOR’un sorularını yanıtladı. Transfer için şuana kadar yönetimle bir görüşme yapmadıklarını ifade eden genç teknik adam şunları söyledi: 

GÜNDEMDE YOK

‘Ligde zor durumdayız. Alt sıralardan uzaklaşmaya çalışıyoruz. Son Beşiktaş maçı bizim için çok kötü geçti. O karşılaşmanın şokunu atlatmaya çalışıyoruz. Akhisar’la oynayacağımız maçın ardından transfere yöneleceğiz. Deniz Yılmaz gündemimizde yok. Şuan için ilgilenmediğimizi söyleyebilirim. Bursaspor’da sıkıntılar yaşadığı biliyoruz fakat öyle bir düşüncemiz olmadı. Kadromuzu güçlendirmeyi tabii ki düşünüyoruz. Gerekli adımları mutlaka atacağız’

BEDAVAYA GİDEMEYECEK

Bu arada alacakları için geçtiğimiz günlerde Bursaspor’a ihtar çeken deneyimli futbolcuyu Başkan Ali Ay’ın bedelsiz olarak bırakmayı düşünmediği öğrenildi. Yeşil beyazlı kulüple 2019 yılına kadar anlaşması bulunan Deniz için belli bir miktar bonservis bedeli isteyecek olan Başkan Ali Ay’ın menajerleri de bu yönde bilgilendirdiği belirtildi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X