Devletim gibi ben de mağdurum

Vergide usulsüzlük yaptığı iddiasıyla 5 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanan Kıvanç Tatlıtuğ, ortadan kaybolan muhasebecisini suçladı. 

Devletim gibi ben de mağdurum

FAZLASINI ÖDEDİM…

Kıvanç Tatlıtuğ’un başı vergilerini ödemeyen muhasebecisiyle dertte. Vergide usulsüzlük yaptığı iddiasıyla 5 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanan oyuncu, hakim karşısına çıktı. Kendini savunan Tatlıtuğ, ‘Mali müşavirime banka yoluyla yargılanmakta olduğunum faturalar miktarının çok üstünde ödeme yaptım. Gelir defterime bu ödemeleri işlememiştir. Kendisinden dolandırıcılık suçlamasıyla şikayetçi oldum’ dedi.

FARKINA BİLE VARMAMIŞ

Vergi müfettişlerinin denetime gelinceye kadar mali müşavirinin yaptığı usulsüz işlemlerden haberi olmadığını ileri süren Kıvanç Tatlıtuğ, kandırıldığını söyledi. Ünlü oyuncu, ‘Denetlemeye kadar kendisi normal bir hayat yaşıyordu. Bu olay ortaya çıkınca kaçtı ve nerede olduğunu bilmiyorum. Benim gibi başka sanatçı arkadaşlarımı da bu şekilde mağdur etti. Hem ben hem devletim bu nedenle mağdur olduk’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X