Dikili’de yurt görevlisine cinsel istismar gözaltısı

İzmir’in Dikili ilçesindeki bir özel ortaöğretim erkek öğrenci yurdunda kalan 7 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen erkek görevli Ö.F. gözaltına alındı.

Dikili’de yurt görevlisine cinsel istismar gözaltısı

Dikili’deki özel ortaöğretim yurdunda kalan bazı öğrencilerin ailelerinin, çocuklarının cinsel istismara uğradığıyla ilgili şikayeti üzerine, polis çalışma başlattı.

Yurtta kalan 7 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen görevli Ö.F. bugün gözaltına alındı. Dikili İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Ö.F. hakkındaki soruşturma ve işlemlerin sürdüğü belirtildi.

YURTTA TEMİZLİK GÖREVLİSİ 

İzmir’in Dikili ilçesindeki bir özel ortaöğretim erkek öğrenci yurdunda kalan 7 öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Ö.F. hakkında Dikili Cumhuriyet Savcılığı’nın adli soruşturmasının ardından, olayla ilgili Dikili İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de idari soruşturma başlattı. Ö.F.’nin yurtta temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

YURT İÇİN KAPATMA KARARI

Dikili ilçesinde temizlik görevlisi Ö.F. tarafından 7 öğrenciye cinsel istismarda bulunulduğu belirtilen yurt ile ilgili İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kapatma kararı verildi. Olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X