Dikkatli olmalıyız

Ligde ilk haftaların sıkıntılı geçtiğini belirten Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ‘Bursaspor bir değişim içersinde. Fakat gerek Fenerbahçe gerekse Kayserispor karşısında iyi mücadele ettiler’ dedi. 

Dikkatli olmalıyız

Yarın Bursaspor’u ağırlayacak olan Atiker Konyaspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay temkinli konuştu.

Ligde ilk haftaların her zaman sıkıntılı geçtiğini ifade eden Çalımbay ‘Geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında 3-1 öne geçmemize rağmen yaptığımız hatalardan dolayı maç 3-3 bitti. Ancak bunlar ilk haftalarda olabilen durumlar. Biz hataları en aza indirmek istiyoruz. Bursaspor karşısında da hedefimiz bu olacak.’ dedi.

HİÇ FENA OLMAZ

Bursaspor’u iyi analiz ettiklerinin altını çizen tecrübeli teknik adam şöyle konuştu: ‘Bursaspor bir değişim içersinde. Kadrosunu büyük oranda değiştirdi. Fakat gerek Fenerbahçe gerekse Kayserispor karşısında iyi mücadele ettiler. Dikkatli olmak zorundayız. Savunmada hata yapmamamız gerekiyor. Kazanırsak eğer 7 puan bizim için hiç fena olmayacak’ 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X