Direksiyonda yine Topçu var

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (BESOB) bağlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndaki üç adaylı seçimin galibi mevcut Başkan Hasan Topçu oldu.

Direksiyonda yine Topçu var

ASLIHAN AYDIN

Oda’nın 25’inci Olağan Genel Kurulu dün Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bin 776 üyeden bin 142’sinin sandık başına gittiği seçimde, bin 125 oy geçerli sayıldı. Ertuğrul Tan’a 156 oy, Ahmet Çakır’a 382 oy çıkarken, Hasan Topçu 587 oyla ipi göğüsledi. Topçu başkanlığındaki yönetimde, ‘Turgay Kıvılcım, Ali Akça, İsmail Korku, Zekeriya Sönmez, Muharrem Yılmaz, Tuncay Yaman, Kemal Mutlu ve Mehmet Şeker’ yer aldı.

ÜYELERE DİL EĞİTİMİ

Topçu, genel kurulun ardından yaptığı açıklamada, yeni dönem hedeflerini anlattı. Şoförlere eğitim vereceklerini ifade eden Topçu, “Yabancı misafirlerimiz oluyor. Bu nedenle şoförlere yabancı dil ve iletişim eğitimi vereceğiz” dedi. Hizmet kalitesini artırmak için çalışacaklarını vurgulayan Topçu, “Seçimden sonra ayrı gayrı olmadığını belirtmek için durakları ziyaret edeceğiz; sandıkta herkes demokratik hakkını kullandı. Bundan sonra daha verimli ve başarılı olmaya çalışacağız” diye konuştu. 2005 yılından bu yana başkanlık görevini sürdürdüğünü hatırlatan Topçu, “Tüm üyelere tekrar teşekkür ediyorum. Her seçimden sonra yükümüz ve sorumluluğumuz artıyor. Onlar için ne yapsak az…” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X