Diriliş Ertuğrul’da herkesi şaşırtan final!

Diriliş Ertuğrul dizisinin 23 Mayıs Çarşamba yayınlanan 119. bölümünün finalinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Diriliş Ertuğrul’da herkesi şaşırtan final!

Diriliş Ertuğrul dizisinin son bölümündeki final sahnesi herkesi şaşırttı. Ertuğrul, Sultan Gıyaseddin’in isteğine uyarak Moğol Hanı Ögeday’ın huzuruna elçi olarak gitmeyi kabul etti.

Sultan Gıyaseddin’in vergiyi iki katına çıkardığını ileten Ertuğrul Bey, sınırlardaki Moğol askerlerinin Cenginhan kurallarına uymadığını da elindeki heybe örneğiyle Ögeday Han’a iletti. Ögeday Han’dan ise Noyan’ı da şaşırtan bir teklif geldi. Moğol imparatoru Ögeday Han, ‘Senden bana tabi olmanı isterim. Ben hanlar hanı Ogeday’ım. İtimat ettiğim yiğitlere sadece bir kez teklif yaparım’ sözleriyle Ertuğrul Bey’e sürpriz bir teklif yaptı.

Ertuğrul Bey ise teklifi kabul ettiğini söyleyerek, ‘Sözleriniz obasıyla yurt tutup kök salmak isteyen benim gibi bir uçbeyi için büyük bir şereftir. Cihanın gördüğü en büyük han olan hanlar hanı Ögeday Han’a tabi olmayı kabul ederim. Sizin kutlu yolunuzda Anadolu topraklarını ihya ve idare etmek benim için şereftir’ dedi. Ertuğrul Bey’in bu yanıtı vermesi dizinin hayranlarını şoke etti. Ancak Ertuğrul’un Ögeday ile ilgili asıl planının ne olduğu ise önümüzdeki bölümlerde ortaya çıkacak.

 

 

119. Bölüm Final Sahnesi #TürkEsirOlmaz #DirilişErtuğrul

Diriliş Ertuğrul (@dirilisdizisi)’in paylaştığı bir gönderi (23 May, 2018, 1:16ös PDT)

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X