Diş Hastanesi inşaatı durduruldu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, Diş Hastanesi inşaatında ikinci müteahhit firmanın da ihalesi feshedildi.

Diş Hastanesi inşaatı durduruldu
İnegöl’e gelen Sağlık Bakanlığı Fesih Komisyonu inşaatta incelemelere başladı. 6 kişilik komisyon, inşaat sahasında keşif yaptı
5 aydan bu yana atıl vaziyette olan yeni Diş Hastanesi inşaatına kısa süre içinde yeniden başlanacağı bildirildi. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, sağlık yatırımlarına devam ettiklerini belirterek, “İnegöl Devlet Hastanesi’nin yeni binası bitti. Geçici kabul heyeti de çalışmalarını tamamladı. Yakında olumlu netice bekliyoruz. İnegöl halkının diş ve ağız sağlığı konusunda en iyi hizmeti alabilmesi için de yeni Diş Hastanesi projemiz var. İnşaatta bazı talihsiz olaylar yaşandı. Diş Hastanesi inşaatını alan ilk firmayla yaşanan problemlerin ardından başka bir firmaya iş verilmişti. Son müteahhit firmayla da problem yaşandı. Bakanlığımız harekete geçti. 2 Haziran 2014 tarihinde son müteahhit firmanın ihalesi de feshedildi” dedi.

İhalenin feshedilmenin ardından inşaatın bir an önce tamamlanması için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Şahin, “Yaklaşık 5 aydan bu yana inşaat durmuştu. Bakanlığımızla devreye girerek, ‘ikmal ihalesi’ yapılmasını istedik. Önce fesih komisyonu kuruldu. Komisyon, dün itibariyle İnegöl’e gelerek hastane inşaatında incelemelere başladı. Şu an Diş Hastanesi inşaatının eksikleri tespit ediliyor. Bir de eski müteahhidin yaptığı işler tespit edilecek. Bu incelemelerin ardından ikmal ihalesi yapılarak inşaatın 5 ay zarfında tamamlanması sağlanacak” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X