Diyabete karşı yürüdüler

Özel Hayat Hastanesi hekimleri, sağlık çalışanları ve hastaları, Diyabet Haftası nedeniyle Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği ‘her gün 10 bin adım’ projesine destek için Heykel’de toplandı.

Diyabete karşı yürüdüler

Çalışanlar, Atatürk Anıtı’ndan Cumhuriyet Caddesi’ne kadar yürüdü. Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde yapılan yürüyüş esnasında vatandaşlara broşür ile yeşil elma dağıtıldı.

Özel Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, Sağlıksız beslenen ve vücut ağırlığı fazla olan kişilerin diyabet hastalığı açısından risk grubunu oluşturduğuna dikkat çekerek, “Diyabet ülkemizde görülme ihtimali artan, ciddi organ kayıplarına yol açan ve hayat kalitesini olumsuz yönde etkiliyen bir hastalıktır. Diyabet hastalığını önlemek, onu kontrol altına almanın ilk adımıdır” dedi.

Yürüyüşe katılanlar, ellerinde ‘Şeker şekerlikte güzel’, ‘Sen de olabilirsin diyabet, hergün yürüyüş ve hareket et’ yazılı dövizler taşıdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X