Dizi oyuncularının aldığı ücret farklılıklarına dikkat çekti

Ahududu isimli oyunuyla önceki akşam Bursalıları selamlayan Melek Baykal, sahne öncesi yaptığı açıklamada dizi oyuncularının kazandığı ücretlerdeki astronomik farklılıklara dikkat çekti.

Dizi oyuncularının aldığı ücret farklılıklarına dikkat çekti

FERİT TELSEREN

SÖZLERİM ÇARPITILDI

Dizi oyuncularının aldığı ücretler arasındaki farklılığa dikkat çeken Melek Baykal, daha önce de dile getirdiği sorunun çarpıtıldığını söyledi. Baykal, ‘Ben lafımın arkasındayım. Ama olay çok farklı bir şekilde çarpıtıldı. Ben isim deklare etmedim. Ama kalktılar Halit Ergenç ile Bergüzar Korel’in ismini verdiler. Ben neden bu kadar para veriyorlar demiyorum. Arada öyle büyük uçurumlar var ki buna herkes hak verir. Dizilerde başrol oyuncuları 100 bin Lira alırken, bir tiyatro oyuncusu, o dizinin temelini kuran insana 5 bin lira veriyorlar. Böyle bir şey olmaz’ dedi. 

AMATÖR RUHLUYUM

Başrolünü Suna Keskin’le paylaştığı Ahududu adlı oyunu Tayyare Kültür Merkezi’nde sahneleyen Melek Baykal, 8 yıl aradan sonra tiyatroya dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Baykal, ‘Ben kendimi profesyonel saymıyorum. Kendimi her zaman amatör olarak gördüm. Amatör ruh bizi her zaman daha çok besliyor. Her oyunda ayrı bir heyecan yaşıyorum. Allah o heyecanı bizden hiç almasın’ dedi. Yeni bir oyun hazırlığında daha olduklarını belirten Baykal, ‘Maşallah hep dolu salona oynuyoruz. Şimdi Şen Makas isimli ikinci bir oyuna hazırlanıyoruz. İkisini bir arada götüreceğiz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X