Diziler oyunculuk bilmeyenlerle dolu

Dün Bursa’da gerçekleştirdiği söyleşide samimi açıklamalara imza atan güzel oyuncu Ayça Varlıer, oyunculuktan hiç anlamadıkları halde dizi ve tiyatrolarda rol alan meslektaşlarını eleştirdi.

Diziler oyunculuk bilmeyenlerle dolu

BU İŞ BÜYÜK EMEK İSTER

‘Leyla’nın Evi’ adlı oyunuyla dün Bursa’ya gelen Ayça Varlıer, öncesinde Tömer öğrencileriyle bir araya geldi. Söyleşide mesleklerinin hakkını veremeyen oyuncuları eleştiren Varlıer, ‘Dizide oynayıp daha deneme çekimini beceremeyen oyuncular var.

Tiyatronun ‘t’sini bilmeden sahnede olanlar var. Oyuncuyum diye geçinip, oyuncu olmayanlar nasıl kendilerini o noktada görüyorlar bilemiyorum. Elbette oyuncu olmak için konservatuvar bitirmek şart değil. Fakat bu işe büyük emek sarfedip, kendini adamak gerekiyor’ dedi. 

ALBÜM YAPMAK İSTİYORUM

Oyunculuğun yanısıra şarkıcılık ta yapan Ayça Varlıer, yeni bir albüm çıkarmak istediğini belirtti. Ancak rol aldığı ‘Leyla’nın Evi’ tiyatro oyunu ve ‘Kalk Gidelim’ dizisinden zaman bulamadığını söyleyen Varlıer, ‘Albüme zaman yok. O yüzden içimden geldiği an bir single yapacağım’ dedi.

Şimdiye kadar keyif almadığı hiç bir işi yapmadığını belirten Varlıer, çocukluğundan beri hep balerin olmayı istediğini ama uzun boyunun buna izin vermediğini dile getirdi. 

Ayça Varlıer, söyleşinin ardından Serhat Hallaç‘ın sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X