Doğanevler Meydanı’na kavuştu   

Osmangazi Belediyesi, Doğanevler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan meydanı törenle hizmete açtı.

Doğanevler Meydanı’na kavuştu   

Bin 267 metrekare alanda hayata geçirilen meydanın açılışına; AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Açılış töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, semtin çehresini değiştirecek meydan düzenlemesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını ifade ederek, “Osmangazi’de 33 tane mahalle meydanı yaptık. Bizim çalışmalarımızın içerisinde her zaman yollar, meydanlar, parklar önemli yer tutuyor.

Çünkü bir şehrin gelişmişliği yolları, meydanları, parkları ve ulaşılabilirliği ile ölçülür. Bu yüzden tüm mahallelerimize meydanlar, parklar kazandırmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. 10 yılda Osmangazi’mize 289 yeni park yaptık. 2009’da 591 bin 590 metrekare olan yeşil alanı 874 bin 943 metrekareye çıkarttık” diye konuştu. 

“OSMANGAZİ HİZMETLERLE KALKINIYOR”…

Şehircilikle, hizmetlerle kalkınan bir Osmangazi için durmadan çalıştıklarını söyleyen Dündar, “Şehircilikten tarihi mirasa, kültür sanattan sosyal belediyeciliğe kadar her alanda mahallemize, insanımıza fayda sağlayacak ne varsa orada biz varız diyerek çalışıyoruz. Doğanevler Mahallesi’nde de üst geçit, pazar alanı, zabıta binası, aile sağlığı merkezi, cami düzenlemesi gibi birçok çalışma yaptık. Şimdi ise açılışını gerçekleştirdiğimiz meydanımız vatandaşımıza hizmet verecek.

Bin 267 metrekare alana kurduğumuz meydanımız için, 706 bin 97 metrekare alan kamulaştırdık. Süs havuzu, oturma alanı ile hemen yanına yaptığımız Dumlupınar Parkı ve Doğanevler Çocuk Parkı i ile bölgemiz, herkese hitap eden bir sosyal alan oldu. Parklarımız ile birlikte toplam 550 bin lira kaynak kullanarak hayata geçirdiğimiz meydanımız ve parklarımız mahallemize hayırlı olsun” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X