Doktorundan üzen haber! İşte hastalığı

Şiddetli mide ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan usta oyuncu Ayşen Gruda’nın yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.

Doktorundan üzen haber! İşte hastalığı

Usta oyuncu Ayşen Gruda geçtiğimiz hafta mide rahatsızlığından dolayı Kağıthane’de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

74 yaşındaki oyuncunun yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları bulunduğu ve tedavisinin yoğun bakımda devam ettiği açıklandı.

10 gündür hastanede olan usta oyuncunun doktoru Erdal Kasapoğlu açıklama yaptı.

Erdal Kasapoğlu, usta oyuncunun yakın bir süreçte taburcu olmasının mümkün olmadığını söyledi. 2 Sayfa’nın haberine göre; Ayşen Gruda’nın sağlık durumu ile ilgili doktorları şunları söyledi:

PANKREAS KANSERİ TEŞHİSİ KONULDU

“Cuma günü 18.30 civarında mide kanaması şikayetiyle geldi. kan değerleri çok düşüktü; bugün genel durumu daha iyi. 3 ünite kan verildi. Durumu stabil ve yoğun bakımdan servise alma durumumuz var. Daha önceki hastalığı pankreas kanserinden dolayı genel durumu bozuk. Takip ediyoruz. Pankreasından dolayı daha dikkatli davranıyoruz. Bilinci açık. Pankreas kanserinin karaciğerine sıçrama ihtimali olduğu için takip ediyoruz. Beslenme ile ilgili sıkıntılar yaşıyoruz. Damardan besleniyor.

Pankreas kanseri sonrası zaten 1 yıldır takip altındaydı. Son dönemde geldiğinde yatışa gerek duyduk. Şuuru açık, keyfi yerinde, gazetesini okuyor, muhabbet ediyor. Yoğun bakımdan çıkarmayı düşünüyoruz ama şimdiden bir şey söyleyemeyiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X