Dolmabahçe saldırganı tutuklandı

Dolmabahçe Sarayı’nda görevli emniyet personelinin bulunduğu nöbet kulübesine uzun namlulu silah ve el bombasıyla saldırıda bulunan 36 yaşındaki Fırat Özçelik tutuklandı.

Dolmabahçe saldırganı tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan Özçelik, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na getirildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından İrfan Fidan, ifadesini aldığı Fırat Özçelik’i tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk etti. 

Nöbetçi İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimi, sorgusunun ardından Fırat Özçelik’i, “silahlı saldırıda bulunmak”, “örgüt üyeliği” ve “patlayıcı madde bulundurmak” suçlarından tutukladı.

Beşiktaş’taki Dolmabahçe Sarayı’nda görevli emniyet personelinin bulunduğu nöbet kulübesine, dün saat 15.00 sıralarında uzun namlulu silah ve el bombası ile saldırı düzenlenmiş, eylemi gerçekleştiren Fırat Özçelik yakalanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X