Dörtçelik`e `dijital hastane` ödülü

Bursa Dörtçelik Çocuk Hastanesi Roma`da düzenlenen törende `dijital hastane` ödülü alarak hem Bursa`nın hem de Türkiye`nin adını tüm dünyaya duyurdu.

Dörtçelik`e `dijital hastane` ödülü
Sağlık Bakanlığı tarafından geçen yıl hayata geçirilen ‘kağıtsız ve dijital hastane’ kapsamında teşhis ve tedaviye yönelik tüm tetkik ve işlemlerin dijital ortama taşınması konusunda süreci başarı ile tamamlayan Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi dijital hastane ödülü aldı.
 
6-7 Ekim tarihleri arasında İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen CIO Summit 2014 Kongresi’ne HIMSS Türkiye Direktörü Dr.Korhan An, Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Dr.Mahir Ülgü, Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. Yavuz Baştuğ ve hastane yöneticileri katılırken ödülü HIMSS Avrupa Direktörü Uwe Buddrus verdi.
 
KALİTEYİ EN ÜST SEVİYEYE TAŞIYACAĞIZ
 
Bu yıl sadece 9 hastanenin ödül aldığı organizasyonda Avrupa’da 6. derece olan 52 hastane arasına giren Bursa Dörtçelik Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Türkiye’de belge alan hastaneler arasında 350 yatak kapasitesiyle en büyük kağıtsız hastane olarak adını tüm dünyaya duyurmuş oldu. Bursa Kamu Hastaneler Birliği Op.Dr. Yavuz Baştuğ, sağlık hizmetlerine ulaşımını kolaylaştırmak ve sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini en üst düzeye taşımak için çaba gösterdiklerini belirtti. Baştuğ, Marmara bölgesinde bir ilki gerçekleştiren başta hastane yöneticisi Doç.Dr.Murat Tutanç, hastane müdürü Cihat Yenigün ve çalışmalarda emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür etti.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X