Dostların Gemlik buluşması

Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar, Mahmut Solaksubaşı’nın Gemlik’te onuruna verdiği özel davette eski dostlarıyla bir araya geldi.

Dostların Gemlik buluşması

FERİT TELSEREN

Mahmut Solaksubaşı’nın ev sahipliğinde; Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar onuruna Gemlik Boksör Restoran’da gerçekleştirilen davet, eski dostları buluşturdu.

Bu anlamlı buluşmanın açılış konuşmasını yapan ev sahibi Mahmut Solaksubaşı, ‘Değerli büyüğümüz, sayın Bakanımız Cavit Çağlar’ın ülkeye yaptığı katkılar her zaman olduğu gibi bugün de devam ediyor. Rusya ile gelişen olaylarda iki ülke arasında barışı sağlayan Sayın Bakanımız büyük bir görev üstlenmiştir. Biz eski dostları olarak kendisine çok teşekkür ederiz’ dedi.

Dostlarına seslenen Çağlar da, ‘Buradaki arkadaşlarım zamanın efsane kadrosudur. Biz dostlarımızı hiçbir zaman bırakmadık, onlar da bizi yalnız bırakmıyor. Eski dostlarım, dava arkadaşlarımla bir arada böyle güzel bir ortamda buluştuğum için başta Mahmut Solaksubaşı kardeşim olmak üzere tüm Gemlikli arkadaşlarıma teşekkür ederim’ dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren davette dostlar, güzel bir ortamda keyifli zaman geçirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X