Dostluk kazansın

Bursa’da çok iyi ağırlandıklarını söyleyen Bahçeşehir Koleji Başkanı Hğseyin Yüzel’den fair-play mesajı var

Dostluk kazansın

Bursasporlu yöneticilere teşekkür eden Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı ve Spor Kulübü Başkanı Yücel, “Play-off serisi inşallah centilmence geçer ve hak eden kazanır. Umarım kaybedenin kazananı alkışlayacağı maçlar seyrederiz” dedi.

Türkiye Basketbol Ligi’nde Bursaspor Durmazlar-Bahçeşehir Koleji ile play-off yarıfinal serisi öncesinde yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından uzlaşma sağlanırken, Bahçeşehir Okulları İcra Kurulu Başkanı ve Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Yücel, Bursa’da kendilerine gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti. Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları’nı anaokulundan üniversiteye kadar 175 bin öğrenciye eğitim verdiğini belirten Yücel, şunları söyledi:

AMACIMIZ GENÇLERE HİZMET

“Kurum olarak özellikle yurtdışındaki yenilikleri ülkemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu sene başında profesyonel kulüp kurma kararı aldık.

Asıl amaç gençlerin sadece eğitim öğretimle değil sporla birlikte fair play ruhunu kazanmaları ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlayabilmek.

Yapacağımız seçmelerle 10 bin çocuğumuza ulaşmak istiyoruz. Özellikle doğu bölgelerinden 1-2 çocuğumuz da olsa onların NBA, A Milli Takım hayallerini gerçekleştirelibilir, kötü alışkanlıklardan uzak tutabilirsek projemiz başarılı olacak.” 

BURSALILAR KADAR BURSALIYIZ

‘Şimdi rakibimiz Bursaspor. Hak edenin kazanmasını ümit ediyorum. Bursaspor yöneticilerine misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Aynı şekilde onları da iyi bir şekilde ağırlayacağımızdan şüpheleri olmasın.

Biz Bursalılar kadar Bursalı, Antalyalılar kadar Antalyalıyız. Spor eğlence amaçlı yapılıyor. Taraftarlardan ricam ister biz ister Bursaspor kazansın müsabaka bitiminde birbirimizi alkışlayalım.

Bursa’da 6 bine yakın öğrencimiz okuyor. Fanatizmi kıramazsak zaten başarısız olmuş oluruz. İnşallah centilmence bir seri olacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X