Douimba zirvesi

31 yaşındaki forvetin menajeriyle dün Özlüce’de masaya oturuldu.

Douimba zirvesi

Beklenen görüşme nihayet gerçekleşti. Ali Ay yönetimi 1 milyon 800 bin Euro isteyen tecrübeli forvete 1 milyon 600 bin Euro önerdi. Bursaspor, Douimba için Sporting’e bonservis için herhangi bir ücret ödemeyecek. 

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor’da santrafor için karar verildi. Mbokani’yi geri plana alan yeşil beyazlı yönetim tamamen Seydou Doumbia üzerine yoğunlaşmış durumda.

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın ilk istediği isim olan 31 yaşındaki futbolcunun menajeriyle uzun zamandır yapılması planan görüşme dün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde gerçekleşti. Deneyimli oyuncunun menajerinin 1 milyon 800 bin Euro talep ettiği, Başkan Ali Ay’ın ise 1 milyon 600 bin Euro önerdiği öğrenildi. 

HER AN BİTEBİLİR

Toplantının oldukça olumlu geçtiği belirtilirken, birkaç gün içersinde bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi. Ayrıca Bursaspor yönetimi Doumbia için kulübü Sporting’le de anlaşmaya vardı.

Yeşil beyazlıların, Portekiz temsilcisine bu transfer karşılığında herhangi bir ücret ödemeyeceği belirtildi. Bilindiği gibi Doumbia’nın Sporting’le 2020 yılına kadar anlaşması bulunuyordu. 

MBOKANİ’NİN MENAJERİ DE GELDİ

Bu arada Dieumerci Mbokani’nin menajerinin de dün Özlüce’de Bursaspor yönetimiyle masaya oturduğu öğrenildi. Bonservis problemi bulunmayan 33 yaşındaki forvet için şartların masaya yatırıldığı belirtildi. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın ilk tercihi olan Doumbia’dan olumsuz yanıt alınması halinde Mkobani’yle görüşmeler daha ciddiyet kazanacak. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X