Doumbia tamam gibi

Bursaspor forvet transferinde mutlu sona ulaşmak üzere

Doumbia tamam gibi

Yeşil beyazlılar, tecrübeli golcüyle  2 yıl prensipte anlaştı. Yıllık 1 milyon 500 bin Euro verilecek olan Doumbia için kulübü Sporting’e herhangi bir bonservis ücreti ödenmeyecek. 

Bursaspor’da camianın merakla beklediği forvet transferi bitmek üzere. Uzun süredir gündemdeki isimlerle temaslarını sürdüren yeşil beyazlılar, Seydou Doumbia ile prensip anlaşmasına vardı. 2 yıllık anlaşmaya varılan tecrübeli forvete yıllık 1 milyon 500 bin Euro verilecek. Bursa’ya gelmesi beklenen deneyimli oyuncu için son detaylar görüşülüyor. 

20 GOL ATARSA…

Bursaspor’un Doumbia için ise Sporting kulübüne herhangi bir bonservis ücreti ödemeyecek.Sadece 31 yaşındaki forvet ligde 20 gol atması durumunda Portekiz temsilcisine 1 milyon Euro verilecek. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın listesindeki ilk isimlerden biri olan Fildişi Sahilli oyuncunun birkaç gün içersinde Bursa’ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X