DP kongreye gidiyor

DP İl Başkanlığı kongreye gidiyor. 23 Aralık Pazar günü yapılacak olan kongreye, Genel Başkan Başkan Gültekin Uysal da katılacak.

DP kongreye gidiyor

İl Başkanı Çağrı Kaplan, kongre için adaylık açıklaması yaparak, atanarak geldiği göreve seçilerek devam etmek istediğini söyledi.

İl Başkanlığı’nda düzenlenen adaylık açıklamasından Kaplan’a; MKK Üyeleri Nazif Kara, Metin Engin, Sıtkı Öcal, ile Osmangazi, İnegöl, Orhangazi, Mustafakemalpaşa, Karacabey, İznik, Mudanya, Keles, Gürsu ilçe başkanları da destek verdi. Kısa bir süre önce Osmangazi ilçe başkanlığından, il başkanlığına atandığını hatırlatan Kaplan, bu süre içerisinde Harmancık ve Büyükorhan dışında artık vatandaşların dertlerini anlatabileceği, gidebileceği, çay içebileceği bir ilçe binası ve teşkilatların açıldığının altını çizdi. 

“SEÇİMLERE KIRAT DAMGA VURACAK”…

Yerel seçimlere de değinen Kaplan, Büyükşehir ile 17 ilçede aday çıkaracaklarını vurguladı. Kaplan, “Gelinen süreçte ittifaklar konuşuluyor. Genel Merkezler nezdinde yapılan ikili görüşmeler dahilinde DP olarak İl Başkanlığına, Bursa özelinde bir işbirliği çalışması yapılacağı noktasında bilgi verilmemiştir. An itibari ile Kırat logosu ile ilimizdeki tüm seçim bölgelerinde belediye başkan ve meclis üyeleri ile yerel seçimlerde seçim pusulasında yerimizi alacağız. Belediye Başkan ve Meclis Üyelikleri  için müracaatlar, ilçe başkanlıkları tarafından alınmaktadır. 31 Mart 2019 seçimlerinin, ülkenin gidişatından endişe duyan, milliyetçi-muhafazakar, Atatürk değerlerine bağlı vatandaşlarımız için karar günü olacaktır.  Vatandaşlarımızın Türkiye gerçeklerini görerek sandığa gideceğine inanıyoruz” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X