DSP’li Kuşoğlu: ‘CHP istila altında’

CHP’den istifa edip DSP’den Yıldırım Belediye Başkan Adayı olan Bahattin Kuşoğlu, düzenlediği basın toplantısında CHP’den ayrılma sürecini anlattı.

DSP’li Kuşoğlu: ‘CHP istila altında’

Ayak oyunlarıyla saf dışı bırakıldğını öne süren Kuşoğlu, “İnsan odaklı çalıştım. 10 yıl sonra yine kimsenin cesaret gösteremediği bölgede aday adayı oldum. Partide yetkili ve ilgili kişiler her defasında bizi oyaladılar. Yollarım kesildi. Genel Başkan Yardımcımız CHP Bursa Milletvekili Lale Karabıyık’la Ankara’da görüştüm. Bana, aday gösterilen Özgür Erdursun’un, Faik Öztrak’ın ekibine alınabileceği noktasında kararlı olduklarını söyledi. Ama bir gün sonra ilçe yönetiminin almış olduğu kararla arkadaşımız belediye başkan adayı olarak açıklandı. Lale Karabıyık taca düştü” diye konuştu. 

“BU GİDİŞAT YANLIŞ”…

Bu süreçte CHP’de il yönetiminin yok sayıldığını öne süren Kuşoğlu, şunları söyledi: “CHP’de hiyerarşik düzen bozuk. İlçe yönetiminin kararı Ankara’ya gönderilmiştir. Emek hırsızlığı yapılarak, birilerinin bir yerlere gelmesi için ayak oyunları yapılıp birilerinin önünün kesilmesi yanlıştır. Biz kazanacağımız seçimi hediye ettik. Ben halka hizmet için aday oldum.

Hiçbir siyasi ikbal peşinde koştuğumu kimse söyleyemez. Bu parti istila altında. Haksız ve yönetimi beceremeyen ve yönetişim ahlakı olmayan kişilerden kurtarılmasını istiyorum. Parti içinde adaletin sözde kaldığı, emeğe saygı olmadığı, ayak oyunlarıyla yok sayıldığımız için CHP ile yollarımı ayırdım. Halkıma hizmet verebilmek ve yerel yönetimlerdeki birikimlerimi paylaşmak adına DSP şemsiyesi altında yoluma devam edeceğim.

Hırsıza ‘hırsız’ demezseniz, döner size ahlak dersi verir. Bu gidişat doğru değil. Kurtuluş için namuslu insanlar da namussuzlar kadar cesur olmalılar. Bugün partiden ayrılanlar vatan haini değil, ‘artık yeter’ deyip arayış içerisinde olanlar. Orada kalanların da yolu açık olsun.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X