Düğüm düğünde çözülecek

Bursa’nın merkez ilçesi Nilüfer’in dört dönemdir belediye başkanı olan Mustafa Bozbey bu hafta sonu kızını evlendiriyor. Düğünün davetlileri arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da var.

Düğüm düğünde çözülecek

Kılıçdaroğlu’nun davete icabet edeceği açıklandı. Ancak CHP liderinin Bursa’ya gelişinin başka bir nedeni daha var.

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz, Kılıçdaroğlu’nun bu ziyaretinde Bozbey’in Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı konusunun da gündeme geleceğini belirtiyor.

Bozbey Büyükşehir Başkanlığı için aday olacak mı olmayacak mı?

Yılmaz’ın yazısına göre bu soru, hafta sonu yapılacak düğünde yanıtını bulabilir.

Kılıçdaroğlu’nun kafasında o var: Bozbey adım adım Büyükşehir’e!

31 Mart’ta seçimi kazanacak adaylarla yola çıkmak isteyen Kılıçdaroğlu’nun Osmangazi’yi kazanmak için Erkan Aydın formülü kadar, Büyükşehir için herkesin bildiği ve sevdiği Bozbey’i aday gösterme düşüncesinin devam ettiğini Ankara’dan yansıyan haberlerden anlıyoruz.

Bugüne kadar olduğu gibi, Mustafa Bozbey yine sessiz ve yorum yapmıyor, ama Büyşükşehir’den çok Nilüfer’de devam etmek istediği izlenimini de vermeyi de sürdürüyor.

İşte…

Tam da böyle bir ortamda Büyükşehir adaylığı için Mustafa Bozbey’i düşünen Kılıçdaroğlu hafta sonunda Bozbey’in kızının düğünü için geliyor.

Ahmet Emin Yılmaz’ın köşesindeki yazıların tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X