Dündar ilk seçim bürosunu açtı

Osmangazi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Başkan Adayı Mustafa Dündar’ın seçim çalışmalarını yürüteceği ve vatandaşlarla buluşma yeri olacak ilk seçim bürosu Dikkaldırım Mahallesi’nde açıldı.

Dündar ilk seçim bürosunu açtı

Açılışa önceki dönem İçişleri Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, Bursa milletvekilleri Emine Yavuz Gözgeç ve Refik Özen, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve birçok partili katıldı. Açılış töreni havai fişek ve meşalelerle coşkulu bir şekilde gerçekleşti. 

Başkan Dündar yaptığı konuşmada, “31 Mart seçimlerinde Cumhur İttfakı olarak hedefimiz yüzde 60 oy almak. Hep birlikte Osmangazi’nin burçlarına bayrağı dikeceğiz inşallah. Yeni bir hizmet yarışına çıktık. Bu yolculuk ve yarış Bursa’mıza, Osmangazi’mize hayırlı olsun’ dedi. 

Öte yandan, başkan Dündar, 31 Mart mahalli seçimleri için açıklanan meclis üyesi adaylarıyla da bir araya geldi. Toplantıda konuşan Dündar, adaylara seçim çalışmalarını ve projelerini anlattı. 
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X