Dündar tebrikleri kabul etti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, üçüncü kez göreve getirilmesinin ardından toplu tebrik töreni düzenledi.

Dündar tebrikleri kabul etti

DERYA DEMİR

Soğanlı Kültür Merkezi’nde sivil toplum kuruluşları, hemşehri dernekleri, bazı kamu kurumu temsilcileri ve vatandaşlarla buluşan Dündar, tebrikleri kabul etti. Törende konuşan Başkan Dündar, yaptıkları çalışmalarla her mahallede çakılı bir çivilerinin olduğunu söyledi. Vatandaşların da taleplerini, isteklerini yerinde tespit ederek çalışma programlarına aldıklarını kaydeden Dündar, mahallelerdeki huzura büyük önem verdiklerini söyledi. 

İLERİYE YÖNELİK VİZYON…

Bursa’da ve Osmangazi’de yaşamanın ayrı bir özelliği ve güzelliği olduğunu vurgulayan Dündar, “Bursa’ya hizmet etmek ayrı bir onur ve sorumluluktur. Bu nedenle yaptığımız hizmetler geçmişimizi geleceğe taşımalıdır. Bu çerçevede tarihimizi, maneviyatımızı ayağa kaldırıp onlara saygı çerçevesinde ileriye yönelik bir vizyon ortaya koyuyoruz.

Sizlerle birlikte bu sorumluluk bilinciyle hareket edersek şehre değer katmış oluruz. Aklımıza geleni yapmaya çalışırsak bunun vebali çok ağır olur. Proje üretirken seçimler için değil, gelecek nesiller için yapıyoruz. Devam eden Hisar ve Osmangazi Meydanı projelerinde Panorama’da alınan aynı etki ve şok yaşanacak. Hedefimiz tarihi Bursa’nın araç trafiğinden mümkün olduğunca arındırılması, şehrin yayalaştırlması ve bu tarihi dokunun vatandaş tarafından hissedilmesi” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X