Dündar’dan Atıcılar’a ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle ziyaretleri ile vatandaş ve esnafla bir araya gelmeyi sürdürüyor. 

Dündar’dan Atıcılar’a ziyaret

Başkan Dündar’ın son durağı Atıcılar Mahallesi oldu. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ile birlikte mahalleyi gezerek bir araya geldiği vatandaşların sıkıntılarına ve taleplerine kulak veren Başkan Dündar, her mahallede olduğu gibi Atıcılar Mahallesi’nde de ihtiyaç duyulan hizmetlerin belediye imkanları ölçüsünde devam ettiğini kaydetti.

Mahalle sakinlerine konukseverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Dündar, “Osmangazi’de merkezden en uç noktaya kadar sorumluluk alanımızdaki 136 mahallemizin tamamına hizmet götürüyoruz. Masa başından değil, yerinden yönetim anlayışı ile Osmangazi’yi vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarımızla iç içe olarak onları yönetime dahil ediyoruz ve demokratik bir yönetim anlayışını uygulamış oluyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X