Dünyagöz’den Barış Pınarı Harekatı’na göz sağlığı desteği

Dünyagöz Hastaneler Grubu, 11 Aralık Çarşamba günü Mobil Göz Klinik Filosuyla Barış Pınarı Harekât bölgesine giderek TSK Askerlerimize ve Resulayn – Talabyat bölgelerinde savaş mağduru olan bölge halkına göz sağlığı hizmeti götürecek.

Dünyagöz’den Barış Pınarı Harekatı’na göz sağlığı desteği

1996 yılından kurulan, bugün yurt içinde 20 yurt dışında 8 ayrı noktada gözün tüm branşlarında 500 farklı tedavi hizmetiyle 7/24 kesintisiz göz sağlığı hizmeti sunan Dünyagöz Hastaneler Grubu, 11 Aralık Çarşamba günü Mobil Göz Klinik Filosuyla Urfa’nın Viranşehir ilçesinden hareketle Suriye’nin Barış Pınarı Harekât bölgesine giderek TSK Askerlerimize ve Resulayn – Talabyat bölgelerinde savaş mağduru olan bölge halkına göz sağlığı hizmeti götürecek.

Bölgeye üstün teknolojiyle donatılmış Göz Sağlığı Filosuyla giden Dünyagöz; içi muayenehane olarak tasarlanmış ve küçük müdahalelerin yapılabileceği, üstün teknolojik altyapıya sahip 17 metrelik Tır Mobil Kliniğinde her gün yüzlerce kişiye göz muayenesi gerçekleştirmeyi hedefliyor. 

duny.jpg

Muayeneler sırasında gözlük ihtiyacı tespit edilen 10.000’lerce kişiye gözlük, ilaç ve tedavi ihtiyacı olanlara ise tedavi hizmeti verilmesi planlanıyor.

Resulayn ve Talabyat bölgelerinde hizmet verecek olan Dünyagöz, savaş sırasında travmatik yaralanmaları olan vatandaşların göz ameliyatlarını 112 acil yardım ambulansları eşliğinde Dünyagöz’ün 15.000 m2 kapalı alana sahip 75 yataklı Gaziantep şubesinde gerçekleştirilecek. 

Dünyagöz Antep şubesi, Travmatik Retina yaralanmaları, Kornea nakli, Glokom, Oküloplasti ve Katarakt konusunda uzman göz hekimlerinden oluşan heyeti ile savaş mağduru vatandaşları göz sağlığına kavuşturmak ve acil müdahaleler için gerekli tüm hazıklıklarını tamamladı.

İhtiyaç olunduğu süre boyunca bölgede hazır bulunacak olan Dünyagoz Hastaneler Grubunun Mobil Klinik filo ekibinin tüm güvenliği Türkiye Cumhuriyeti Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılacaktır.

DÜNYAGÖZ HASTANELER GRUBU

1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, gözün tüm branşlarında göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlar için 500 farklı tedavi yöntemiyle göz sağlığı hizmeti veriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, yurt içi ve yurt dışında toplam 28 ayrı noktada sağlık hizmeti veriyor.

Dünyagöz; teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 250 kişilik medikal kadrosu, 2000 personeli ile kısa sürede dünyanın medikal referans merkezi haline geldi.

Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya, Sakarya ve Gaziantep’te olmak üzere 11 ayrı ilde 20 şube ve yurt dışında Almanya’nın Frankfurt ve Köln, Gürcistan’ın Tiflis, Azerbaycan’ın Bakü, Hollanda’nın Amsterdam ve Nijmegen şehirlerinde, Kırgızistan’ın Bişkek ve Kosova’nın Priştine olmak üzere 8 ayrı noktada hizmet vermektedir. Dünyagöz yurt dışındaki yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup 2020’de İzmir’deki yeni merkezi ile birlikte daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefliyor.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X