Dünyanın sonu değil

Başkan Ali Ay ‘Kupadan elendik üzgünüz. Yapacak bir şey. Artık lige odaklanmak zorundayız. Başakşehir maçında taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz’ dedi. 

Dünyanın sonu değil

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Ziraat Türkiye Kupasından elendikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ilk 30 dakikasında takımın iyi bir oyun sergileyemediğini ancak sonrasında toparlandıklarını ifade eden Ali Ay, ‘Maçta 1-0 geriden gelerek skoru 2-1’e taşıdık. Çok sayıda pozisyona girdik. Belki 4-5 farkla kazanacağımız maçı 1 farkla kazanabildik. Ancak bu skor turu geçmemize yeterli olmadı’ diye konuştu.

DİREKLER İZİN VERMEDİ

Ay, kupadan elenmeyi hiç hak etmediklerini ancak bu sonucu da geleceğe bakma adına kabullenmek gerektiğini vurgulayarak, ‘Olmayınca olmuyor. İlk maçta da direkten dönen toplarımız vardı, bu maçta da aynısı oldu. Kupadan elendiğimiz için üzüldük ancak bu dünyanın sonu değil. Bundan sonra ligde başarılı olmaya çalışacağız’ dedi.

Maçın hafta içinde ve saat 16.00’da oynanmasına karşın tribünlerde 10 binin üzerinde taraftar olduğuna da değinen Ay, şunları kaydetti:

BAŞAKŞEHİR MAÇI

‘Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Soğuk havaya karşın takımlarını her zaman olduğu gibi yine yalnız bırakmadılar. Turu geçecek skoru elde etmek adına 90 dakika boyunca takımlarını desteklediler. Turu geçerek onları mutlu etmek isterdik. Artık bu maçı geride bırakmamız gerektiğinin de farkındayız. Şimdi ligin ikinci yarısına sahamızda Medipol Başakşehir maçı ile başlıyoruz. Yine taraftarımızın desteğiyle Başakşehir’i yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X