Dünyaya rezil oldu! Dışkılar, çöp yığınları..

YouTube’da 650 bin takipçisi bulunan Kayla Jenkins diğer adıyla Okaylaaa, kiraladığı evden ayrılırken ev sahibine binlerce liralık zarar bıraktı.

Dünyaya rezil oldu! Dışkılar, çöp yığınları..

YouTube’da 650 bin, Instagram’da da 103 bin takipçisi bulunan güzellik bloggerı Kayla Jenkins, kiraladığı evde yarattığı zararla ev sahibini şoke etti.

s-009.jpg

Makyaj videolarıyla ünlü olan YouTube yıldızının, ödenmemiş kiralar, makyaj malzemeleri, çöp ve köpek dışkılarıyla evden ayrıldığı belirtildi.

y-018.jpg

Habertürk’ün Daily Mail’den aktardığı habere göre; Paul ve Paula Hopwood, İngiltere’nin Manchester kentinin yakınlarındaki Prestwich kasabasındaki evlerini, güzellik blogger’ı Kayla Jenkins’e kiraladı.

gigi.jpg

Ancak Jenkins, 10 bin poundluk (50 bin 600 lira) kira borcunu ödemeyince ve Paul ve Paula, bloggerı mahkemeye verdi.

wer-001.jpg

Kayla Jenkins mahkeme kararının ardından kiraladığı evi boşalttı. Paul ve Paula Hopwood da kiraya verdikleri evin son durumunu merak edip görmeye gittiler.

qazc.jpg

Ancak durum pek de iç açıcı gözükmüyordu.

 Birikmiş çöpler, bahçede yığılmış makyaj malzemeleri ve evdeki köpek dışkıları ev sahiplerini şoke etti. Ayrıca evin içinde çok ağır bir koku vardı.

Birikmiş çöpler, bahçede yığılmış makyaj malzemeleri ve evdeki köpek dışkıları ev sahiplerini şoke etti. Ayrıca evin içinde çok ağır bir koku vardı.

uu-001.jpg

Kayla’nın çalıştığı ajans, çiftin iddialarının doğru olmadığını ve Kayla’nın annesinin evi boşaltırken her yeri temizlediğini açıkladı.

i-012.jpg

Ayrıca ev sahiplerinin Kayla’nın depresyon nedeniyle çalışamayacak durumda olduğunu bildiklerini de ekledi.

Ek olarak,Kayla’nın ajansı 10 bin sterlinlik borcun gerçek dışı olduğunu ifade etti. 

we.jpg

Kayla’nın 5 köpeği, 4 kedisi 2 kuşu 2 domuzu ve 3 tavşanı var.

Güzellik bloggerı, şimdilerde eski evinde arkadaşıyla birlikte yaşıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X