Dürüst bir kadının erkekleri zorlayan 7 çarpıcı özelliği

Dürüst bir kadında bulunan ve erkeklerin zorlanmasına sebep olan 7 çarpıcı özellik…

Dürüst bir kadının erkekleri zorlayan 7 çarpıcı özelliği

1. İyi Niyetleri Yanı Sıra Acımasız Bir Şekilde Dürüsttür

Sizi daha iyi hissettirecek sözler yerine aklından geçenleri doğrudan söylerler. Bu kadınlar için anlık olarak kendinizi iyi hissetmeniz yerine kendinizi geliştirmeniz daha önemlidir. Birçok yanlışı gördüğü ve her şeyi erkenden ayıkladığı için size dürüstlüğü fazlasıyla acımasız gelebilir. Ancak bu özellik aslında oldukça değerlidir ve nadir bulunur.

2. Oyunlardan ve Kısa Süreli İlişkilerden Hiç Hoşlanmaz

Kısa süreli bir ilişkiyi asla teklif etmeyin. Dürüst bir kadın bu tür ilişkileri iyi veya kötü olarak yargılamaz ancak sadece ona göre olmadığını bilir ve size de buna göre davranır. Sadece anlamlı ilişkiler ve zekice iletişim kurabileceği erkekler ona göredir. İstediği şey zamanla kalıcı olacak zihinsel olarakta uyumlu olabileceği uzun bir ilişkidir.

before-sunset-758x505-001.jpeg

3. Birçok Soru Sorar

İlk buluşmanızda istilacı sorulara karşı hazırlıklı olun. Anlamsız kısa konuşmalar yerine size derin sorular soracaktır. Erkekler genellikle bu tarz sorular karşısında tehdit altında hissederler ve karşılarındaki kadını yaftalarlar. Bu türden kadınlar daha önceden tanıştığınız hiçbir kadına benzemiyor bundan emin olabilirsiniz. Bu yüzden onun farklılığına saygı duyamıyorsanız böyle bir kadınla birlikte olmaya hazır değilsiniz demektir.

4. Problemleri Görmemezlikten Gelmez

Önemli anlarda meseleleri başından savmaz. Problemleri görmemezlikten gelmek yerine onlarla yüzleşmeyi tercih eder. Üstü kapatılan hiçbir şeyin tam olarak çözülmeyeceğini bilir. Sorunları mutlaka çözmeye çalışır fakat çözülmeyecek sorunları da başka bir zaman ertelemeyi  bilir. Bunun sebebi onlardan kaçmak değil tam tersine bu sorunların daha sonradan yeniden karşısına çıkacak olacağını biliyor oluşudur.

chuck-758x379.jpg

5. Niyetlerini Açıkça Söyler

Sizi tanıyacak kadar vakit geçirdikten sonra gelecekle ve sizinle ilgili olan planlarını açıkça söyler. Diğer kadınlar gibi sizi sürümcemede bırakmaz, karışık sinyaller verip kafa karıştırmayı sevmez. Acımasız dürüstlüğüne sebebiyet veren şey olgunluğudur. Şüphelerini ve şikayetlerini açıkça söylemekten çekinmez. Onun yürüyeceği yol bellidir ve gelecek planları şimdiden kafasında hazırdır.

6. Geçmişi Sizin İçin Okunmaya Hazır Bir Kitaptır

Geçmişi sizden asla gizleme gereği duymaz. Geçmiş ilişkililerini açıkça size anlatacaktır. Geçmiş ilişkilerinin ona zarar vermesine izin vermez ve mutlaka onlardan ders çıkarır. Bu tip kadınlar sürekli olarak kendilerini geliştirdikleri için geçmişi geride bırakmasını bilirler ve iyi veya kötü yaşadıkları her şeyden ders çıkararak ilerlerler.

7. Fazlasıyla Özgündür

Sıradan bir erkeğin birlikte olması için fazlasıyla özgün bir kadındır. O kimsenin egosunu kırmaz ve aynı şekilde kendi gururunun da incinmesini istemez. Ancak böylesine çok yönlü bir kadın karşısında bazı erkekler kendi egolarının tehdit altında olduğunu hissedebilirler. Onun gibi bir kadın ancak kendinden emin ve zeki bir erkek için çok değerlidir.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X